Чи допоможе «Говерлі» характер здолати «Карпати»?

За півгодини матч розпочнеться на ужгородському стадіоні "Аванград".

 

4 жовтня, 14:00. Ужгород, стадіон "Авангард". ТВ-трансляція на каналі "Футбол 1", текстова онлайн-трансляція на сайті "Футбол 24".

Арбітр - Олександр Іванов

Дискваліфікований: Павло Кутас ("Говерла")

Після серії із чотирьох поразок у чемпіонаті України, остання з яких була у принциповому галицько-волинському дербі, команда Ігора Йовічевіча має шанс повернутись на шлях переможців. Суперником "Карпат" є молода і амбітна "Говерла". "Карпати" мають безперечну перевагу у класі та зіграності колективу, і мають незручний для "Говерли" комбінаційний стиль гри. Втім, якщо "леви" хочуть почати знов заробляти турнірні бали, їм необхідно невідкладно покращити реалізацію моментів.

"Говерла" ж неочікувано постала дуже боєздатним колективом, який регулярно набирає очки. Команда В'ячеслава Грозного перемагає рідко, однак і поступалась лише "Динамо" і "Шахтарю" у нинішньому сезоні. Молоді футболісти під керівництвом досвідченого спеціаліста грають у цікавий футбол і не бояться демонструвати себе у кожному матчі.

Щодо кадрового потенціалу команд, то у "Карпат", звісно, у складі більш досвідчені і майстерні гравці. Проте ужгородці нестачу досвіду чи класу компенсують високою роботоздатністю і характером.

Попри успішний старт у чемпіонаті "Карпати" наразі займають вже восьме місце і лише на одне очко випереджають у таблиці "Говерлу".

"Говерла" має успішну тенденцію виступів проти "Карпат". В останніх трьох сезонах "ведмеді" не програвали "левам" вдома. В минулому сезоні "Говерла" вдома зіграла в нічию (2:2), а на виїзді мінімально поступилась (0:1).

Орієнтовні стартові склади

"Говерла": Рудько - Гончар, Лухтанов, Ягодінскіс, Люлька - Іванов, Савченко - Каверін, Кузик, Гемега - Хобленко.

"Карпати": Мисак - Кравець, Пластун, Гітченко, Мірошніченко - Кльоц, Голодюк - Ксьонз, Карноза, Худоб’як, Страшкевич.

Марк Копич, Футбол 24

 

04 жовтня 2015р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів