«Червоні» та «сині» сигарети знайшли в подвійному дні заднього бамперу іномарки (ФОТО)

У стражів кордону виникли підозри через вагання водія в поясненнях щодо маршруту руху...

 

Вчора прикордонники Чопського та Львівського прикордонних загонів виявили та затримали осіб, які незаконним шляхом намагались перемістити контрабандні цигарки за кордон.

Так, в пункт пропуску «Ужгород», на виїзд з України, прибув легковий автомобіль «Шкода» під керуванням громадянина України, який був без вантажу. Та через вагання водія в поясненнях щодо маршруту руху в прикордонників виникли підозри про можливе переміщення цим транспортним засобом товарів та предметів з прихованням від прикордонно-митного контролю. Під час проведення поглибленого огляду правоохоронці спільно із працівниками митниці виявили тютюнові вироби «LМ червоні» та «LМ сині», які водій намагався перевезти до Словацької Республіки у спеціально облаштованому сховку, а саме в подвійному дні заднього бампера легкового автомобіля.

Наразі виявлені понад 1,5 тисячі пачок цигарок та автомобіль вилучено, сума оцінки конфіскату майже 100 тисяч гривень.

Також прикордонний наряд на Львівщині виявив сховок з контрафактними цигарками у легковому автомобілі «Крайслер».

Прикордонники Львівського загону в пункті пропуску «Грушів» зупинили авто «Крайслер» під керуванням громадянина України. Під час огляду транспортного засобу у прикордонників виникла підозра, що в салоні можуть бути товари, заборонені для перевезення через державний кордон. Тому автомобіль направили для проходження поглибленого огляду. Відтак, під обшивкою салону, у спеціально обладнаному сховку, правоохоронці  виявили 1300 пачок цигарок «LD», «Мінск», «Lifa» та «ZD».

Відносно затриманих складено адміністративно-процесуальні документи, а транспортні засоби та контрабандна тютюнова продукція вилучено встановленим порядком та передано компетентним органам.

 

 

13 жовтня 2015р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів