Заради симпатій Росії, Ющенко зустрівся із Затуліним - колись персоною нон-грата в Україні

Віктор Ющенко зустрівся у п'ятницю з російським політиком Костянтином Затуліним на прохання останнього

 

Віктор Ющенко виклав сво? бачення українсько-російських стосунків і заявив, що його політична сила виступа? за добросусідські відносини з Росі?ю, повідомля? прес-служба лідера "Нашої
України".

Ющенко підкреслив, що він зустріча?ться з представниками самих різних політичних сил Росії, аби донести до росіян "нашу позицію щодо майбутнього двосторонніх відносин".

Ющенко переконаний, що "після жовтня 2004 року Росія отрима? передбачуваного партнера у вигляді нової української влади".

Це вже третя за останній місяць зустріч Ющенка з представниками російської політеліти. Раніше він спілкувався з ?риною Хакамадою. Також керівництво фракції "Наша Україна" мало тривалу зустріч з російським послом в Україні Віктором Чорномирдіним.

Затулін ? депутат Державної Думи, він також очолю? ?нститут СНД та ? радником мера Москви Юрія Лужкова.

Як відомо, Затулін у лютому 1996-го року рішенням уряду України був оголошений на п'ять років персоною нон-грата для в'їзду в республіку Крим за його висловлення про те, що Севастополь ? російським містом.

Але днями директор московського ?нституту СНД Затулін заявив, що в інтересах Росії, природно, вчинити з Україною за грузинським сценарі?м, відзнача? російське Радіо Свобода.

 

26 червня 2004р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів