У суботу та неділю на Закарпатті буде хмарно з проясненнями

Як повідомили нам у Закарпатському гідрометеоцентрі, протягом ночі синоптична ситуація в регіоні визначалась впливом циклону з півночі. Спостерігалось хмарно з проясненнями, місцями пройшов невеликий дощ та мряка кількістю 0,1-1 мм.

 

Спостерігались тумани з видимістю 100-500 м. На гірських дорогах місцями ожеледиця. Вітер переважно південно-східного напрямку 2-9 м/с. Температура повітря 2° тепла - 1° морозу, в горах місцями знижувалась до 5° морозу.

Вдень синоптична ситуація не зміниться. Передбачається хмарно з проясненнями, місцями невеликий дощ з мокрим снігом, в горах з переходом в слабкий сніг. Місцями туман. Вітер південно-східний 5-10 м/с. Температура повітря 0-5° тепла. В м. Ужгороді очікується 3-5° тепла.

Автошляхи: Місцями невеликий дощ з мокрим снігом, в горах з переходом в слабкий сніг. Місцями тумани. Видимість в опадах 2-4 км, в тумані 200-500 м.

По м. Ужгород: Хмарно, вночі слабкий мокрий сніг, вдень невеликий дощ. Вночі та вранці туман. Вітер південно-східний 5-10 м/с. Температура повітря вночі 1° тепла - 1° морозу, вдень 3-5° тепла.

Як повідомляє Sinoptik.ua, вихідні в Закарпатській області пройдуть хмарно з проясненнями. У суботу і в неділю в Ужгороді, Сваляві, Хусті, Мукачевому, Міжгір'ї, Рахові можливий дрібний сніг з дощем. У суботу в Береговому, Виноградові опадів не передбачається. Температура повітря вночі становитиме -3…+2 градуси, удень – від +1 до +7. Вітер південний, західний і південно-західний, 1-5 м/с. Наступний тиждень почнеться хмарно з проясненнями, місцями – сніг з дощем.

 

30 січня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів