На Закарпатті – першість із виду спорту, в якому в області найбільше досягнень

На Закарпатті – першість із виду спорту, в якому в області найбільше досягнень
Першість Закарпаття з кікбоксингу серед кадетів і юніорів у віці від 6 до 14 років стартувала сьогодні в спортивному клубі "Іппон".

 

На змагання, як повідомляється у Фейсбук-сторінці клубу, приїхали 54 найсильніших спортсменів із Хуста, Виноградова, Ужгорода та Перечина.

Керівник управління молоді і спорту Закарпатської ОДА Віталій Ерфан зазначив, що фізичною культурою і спортом в Закарпатській області систематично займається велика кількість дітей та дорослих, але серед усіх видів за кількістю досягнень перше місце займає однозначно кікбоксинг. А цифри говорять самі за себе - за 2015 рік серед олімпійських видів спорту закарпатський кікбоксинг набрав 2800 очок. Закарпатська земля по праву може пишатися успіхами земляків на обласних, всеукраїнських і міжнародних змаганнях - додав Ерфан.

Закарпаття-батьківщина багатьох спортсменів, які прославили країну на міжнародних змаганнях. Багато серед них і вихідців СК "Іппон". Всі вони починали з таких турнірів. З кожним разом, удосконалюючи свою майстерність. Турнір з кікбоксингу сприяє росту і розвитку наших спортсменів. Упевнений, що в майбутньому ми будемо вами пишатися. Бажаю чесної перемоги та успіху, - відзначив Анатолій Перцев.

У поєдинках визначають учасників Збірної команди Закарпатської області для участі в чемпіонаті України у місті Бровари, які відбудуться у квітні.

 

06 березня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів