Центр Хуста можуть закрити на пульт

Центр Хуста можуть закрити на пульт
Підприємці Хуста разом з керівництвом міста обговорювали правила в’їзду транспорту на Майдан Незалежності. Провів зібрання міський голова Володимир Кащук.

 

Справа у тому, що останнім часом почастішали випадки, коли пішохідна зона опиняється «під колесами» недоброзичливців, які пошкоджують клумби і бордюри.

Тож присутні на зібранні висловили пропозицію дозволяти в’їзд у центральну частину двічі на добу – зранку і після обіду, однак о якій саме годині – згоди так і не дійшли.

У залі точилися гострі дебати між підприємцями, які пропонували і підвозити крам візками, і брати приклад з Івано-Франківська, де у невизначений для цього час жоден автомобіль не в’їде на територію пішохідної зони, і навіть роздати всім підприємцям пульти до шлагбаума біля універмагу.

Було вирішено створити комісію, яку очолив перший заступник міського голови Іван Фетько й до складу якої увійшли як підприємці, так і представники громадськості, яка повинна врахувати всі пропозиції та винести за тиждень спільне для всіх компромісне рішення.

Джерело: mediakhust.net

 

26 березня 2016р.
-->

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів