У місті над Латорицею "обчистили" довірливу жінку

У місті над Латорицею "обчистили" довірливу жінку
Мукачівські правоохоронці затримали 33-річного місцевого мешканця за підозрою у скоєнні крадіжки. Чоловік викрав гроші, які адміністратор комп’ютерного клубу заховала в середині айбоксу. Матеріали кримінального провадження вже направлені до суду, інформує відділ комунікації ГУНП в Закарпатській області.

 

Із заявою про крадіжку грошей до Мукачівського відділу поліції звернулась 31-річна  працівниця місцевого Інтернет-кафе. Мукачівка  розповіла, що вона сховала в ячейці айбоксу свої власні гроші. Пізніше, перебуваючи на роботі, вона перезагружала платіжний термінал, щоб усунути технічні неполадки. В той момент  один з відвідувачів покликав її на підмогу. Адміністратор залишила термінал відчиненим, чим і скористався крадій, викравши звідти її  заховані  100 доларів.

Потерпіла описала усіх відвідувачів, які в той час знаходились в інтернет-клубі. Переглядаючи камери спостереження встановлених у закладі, правоохоронці помітили молодого чоловіка, який саме й викрав гроші. Залишалось тільки встановити особу зловмисника.

У ході слідчо-оперативних заходів поліцейські встановили та затримали крадія. Ним виявився 33-річний непрацюючий мукачівець. Чоловік раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності. Зловмисник зізнався у скоєному, крадену валюту витратив на власні потреби.

Слідчий Мукачівського відділу поліції скерував кримінальне провадження до суду за ознаками кримінального правопорушення передбаченого ч.1 ст.185 Кримінального кодексу України. За таке правопорушення мукачівцю загрожує до трьох років позбавлення волі

 

 

 

06 квітня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів