Міжнародний фестиваль "Малахіт Закарпаття" пройшов в Ужгороді

Міжнародний фестиваль "Малахіт Закарпаття" пройшов в Ужгороді
Міжнародний фестиваль «Малахіт Закарпаття», організований родинним будинком «Нова сім’я», вдруге пройшов в Ужгороді. Участь у святі талантів узяли більше сотні дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, з усієї України, а також з Італії, Словаччини, Румунії, Угорщини, Молдови.

 

Конкурс проводився у трьох номінаціях: хореографія, вокал і художнє читання. Удень діти виступали на сцені облмуздрамтеатру перед журі, а вже ввечері, під час гала-концерту, демонстрували вокальні, танцювальні й поетичні номери перед гостями.

Сьогоднішній фестиваль співпав ще з однією подією - 25-річчям з часу створення Ужгородського родинного будинку «Нова сім’я». Міський голова Богдан Андріїв, привітавши учасників заходу та гостей, окремо звернувся до Валентини Червоноокої – керівника родинного будинку. Богдан Євстафійович подякував Валентині Семенівні, яка стала справжньою мамою для сотень своїх вихованців, за невтомну працю, за турботу про дітей, за те, що завдяки їй діти знайшли у «Новій сім’ї справжній родинний затишок, увагу і материнську ласку.

Вітали присутніх і архієпископ Мукачівський та Ужгородський Феодор, начальник управління молоді та спорту Закарпатської ОДА Віталій Ерфан, інші почесні гості.

Переможці конкурсу отримали цінні призи й подарунки від спонсорів. Сьогодні дітям організували ескурсію Ужгородам, а завтра вони матимуть змогу побачити цікаві місцини Закарпаття, зокрема монастирі.

 

08 травня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів