Футбольні команди Закарпаття заплатять штраф, а деякі спортсмени ще й рік не вийдуть на поля змагань

Футбольні команди Закарпаття заплатять штраф, а деякі спортсмени ще й рік не вийдуть на поля змагань
Контрольно-дисциплінарний комітет Федерації футболу Закарпаття виніс рішення щодо інцидентів, які сталися під час матчів 3-го туру.

 

ПРОТОКОЛ № 4

засідання контрольно-дисциплінарного комітету Федерації футболу Закарпаття

від 5 травня 2016 року                                               смт Середнє

Присутні: члени бюро ФФЗ, члени контрольно-дисциплінарного комітету, спостерігачі футбольних матчів «Вікторія-ЛНС (Біла Церква) – «АВАНГАРД» (Тересва), ФК «Дерцен» – ФК «Н. Коропець), керівники районних федерацій футболу.

 

Порядок денний

Розгляд неявки команди ФК «Вільхівці» на матч-відповідь 1/2 фіналу розіграшу Кубка області з футболу 05.05.2016 в м. Виноградів.

Розгляд інцидентів, які мали місце в футбольних матчах 01.05.16 «Вікторія-ЛНС (Біла Церква) – «Авангард» (Тересва), ФК «Дерцен» – ФК «Н. Коропець),

Неявка на календарну гру чемпіонату 01.05.2016 команди «Бужора» (Іршава)

Вирішили:

За дискредитацію розіграшу кубку області з футболу, неповагу до регламенту змагань, неявку на матч-відповідь в м. Виноградів команді Вільхівці зарахувати поразку з рахунком +:-, зняти з розіграшу, керівництво команди суворо попередити.

1.1. На футбольний клуб ФК «Вільхівці» накласти штраф в розмірі (три тисячі) грн.

На ФК «Н. Коропець» за хуліганську поведінку гравця команди Василя Монди під час календарної гри першості області з футболу з командою ФК «Дерцен» 01.05.16 накласти грошове стягнення в розмірі 2 тис. грн.

2.1. Гравця команди Василя Монду дискваліфікувати до 02.05.2017 року без права участі в офіційних змаганнях, які проводить ФФЗ та асоційовані члени ФФЗ.

На ФК «Авангард» (Тересва) за хуліганську поведінку гравця клубу Василя Томишинця під час календарної гри першості області з футболу 01.05.16 р. з командою «Вікторія-ЛНС (Біла Церква), за удар арбітра матчу накласти штраф в розмірі 2 тис. грн.

3.1. Гравця команди Василя Томишинця дискваліфікувати до 02.05.17 без права участі в офіційних змаганнях, які проводить ФФЗ та асоційовані члени ФФЗ.

На футбольний клуб «Бужора» (Іршава) за неявку на матч чемпіонату області з командою ФК «Минай» 01.05.16 накласти грошове стягнення в розмірі 2 тисячі грн.

Комітету з проведення змагань довести це рішення КДК до футбольних клубів, районних федерацій Закарпатської області.

 І.Головко, голова КДК, ФФЗ

 

 

11 травня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів