Міська рада провела зустріч із представниками Чопського прикордонного загону

Міська рада провела зустріч із представниками Чопського прикордонного загону
Міська рада ініціювала зустріч із представниками Чопського прикордонного загону щодо вивчення статусу земель, які прилягають до прикордонної смуги, з якою межує територія Ужгорода.

 

На зустрічі були присутні в.о. міського голови Іштван Цап, заступник міського голови Олександр Габор, спеціаліст інженерно-технічного відділу Чопського прикордонного загону В'ячеслав Качковський, начальник управління Держгеокадастру в Ужгородському районі Світлана Мельничук, заступник начальника Держсільгоспінспекції в Закарпатській області Ліонела Завадяк, в.о. головного архітектора Ужгорода Михайло Івегеш, начальник відділу землекористування міськради Олександр Чепкий, голова депутатської комісії з питань регулювання земельних відносин, містобудування та архітектури Станіслав Пономарьов.

Ситуація наступна: наразі ці земельні ділянки знаходяться у комунальній власності, однак разом з тим вони потрапляють в охоронну зону кордону. У зв'язку з великою кількістю заяв на отримання земельних ділянок, які надійшли від учасників АТО до міської ради, розглядається можливість розробки детальних планів індивідуальної житлової забудови на цих територіях.

Розгляд питання можливий після відведення земельних ділянок під прикордонною смугою Чопському прикордонному загону відповідно до Постанови Кабміну №100 від 22 лютого 1994 року зі збереженням території під інженерними мережами.

Сторони засвідчили готовність до врегулювання вищевказаних питань і напрацювання, відповідно, узгодженого проекту рішення, яке буде представлене на погодження керівництву області.

 

Ужгородська міська рада

 

19 травня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів