Президент Федерації футболу України побажав усім обласним центрам мати такий стадіон, як ужгородський "Автомобіліст"

Президент Федерації футболу України побажав усім обласним центрам мати такий стадіон, як ужгородський "Автомобіліст"
20 та 21 травня з робочим візитом на Закарпатті перебуває народний депутат, голова бюджетного комітету Верховної Ради України, президент Федерації футболу України Андрій Павелко.

 

У рамках візиту Андрій Павелко разом із першим заступником голови ОДА, головою Федерації футболу Закарпаття Іваном Дураном, заступником Ужгородського міського голови Олександром Білаком та головою Федерації фтболу міста Ужгорода Віктором Качуром навідався і на відновлений ужгородський стадіон "Автомобіліст" . 

Андрій Павелко подарував вихованцям ДЮСШ м'ячі, перевірив стан газону, побачив, як тренуються діти, відзначив, що поле відповідає всім європейським стандартам. Очільник Федерації українського футболу побажав, щоб у кожному обласному центрі був стадіон такого рівня.

Нагадаємо, ще не так давно занедбаний стадіон «Автомобіліст» був ласим шматком для окремих підприємців, які хотіли реалізувати посеред поля свої бізнес-проекти і аж ніяк не спортивну споруду. Не байдужі до спорту загалом та футболу зокрема нинішній мер Ужгорода Богдан Андріїв та депутат обласної ради, президент ФК "Ужгород" Андрій Андріїв у 2014 році взялися за відновлення стадіону. Меценати доклали максимум зусиль, аби на "Автомобілісті" на відповідному рівні проводилися поєдинки на першість Ужгорода та матчі Дитячо-юнацької футбольної ліги України. Адже газон поля здатен витримувати такі навантаження, бо викладений на пісковій основі, а зрошувальна система тут одна з найкращих у Західній Україні. Поле ідеальне – найкраще в нашому краї. Інфраструктура довкола інтенсивно розбудовується – трибуни, роздягальні, господарські приміщення і вже незабаром стадіон матиме повністю оновлений вигляд.

 

21 травня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів