Мер Хуста похвалився, що дали камери у центрі міста

Мер Хуста похвалився, що дали камери у центрі міста
Нещодавно у Хусті чоловік зламав центральний шлагбаум. Винуватцем інциденту виявився мешканець Велятина. Про це заявили у Хустській мерії. Інформацію підтвердили і в поліції.

 

знайти закарпатського «шумахера» допомогли камери відеоспостереження. За словами Хустського міського голови Володимира Кащука, порушник правил дорожнього руху уже сплатив штраф.

-Усе середмістя ще від минулого року оснащено камерами, нарешті їх підключено і місто цілодобово знаходиться під спостереженням, – наголосив пан Володимир. – Тобто, всі ексцеси фіксуються і винуватці нестимуть покарання за скоєне.

До речі, «атаки» водіїв на центральну частину міста над Тисою непоодинокі, незважаючи на те, що заїзд у середмістя наразі дозволено лише за графіком. Особливо багато охочих залишити транспортний засіб посеред пішохідної зони вночі.  Можливо, реальні штрафи зупинять «паркувальників» і «оленів» у Хусті нарешті поменшає.

Між іншим, за допомогою відеонагляду було знайдено і злодія, який нещодавно обікрав магазин «Антоніо».

Слід зазначити, що незабаром відеонагляд планується встановити і в парку відпочинку, а також у чотирьох місцях виїзду з міста, а саме: біля «Карася» (на рокосівській трасі), біля Ізи, біля Бороняви та біля об’їзної дороги. Центральний сервер знаходитиметься у міській раді.

За матеріалами Марини Алдон, Карпатський об’єктив.

 

26 травня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів