Кольори Закарпаття представлятиме найтитулованіший український фристайліст?

Кольори Закарпаття представлятиме найтитулованіший український фристайліст?
Чудова новина!

 

Лави закарпатських фристайлістів може поповнити один з найуспішніших спортсменів у фристайлі- акробатиці Олександр Абраменко. Минулий сезон став одним із найуспішніших в кар’єрі Олександра, він став володарем Малого Хрустального глобуса. На двох етапах кубка світу – в Пекіні та американському Дір-Веллі О.Абраменко двічі виборював бронзові нагороди.

Завдяки цьому успіху український фристайліст вийшов на друге місце в загальному заліку Кубка світу з лижної акробатики, і поступився очками лише китайському спортсмену Ци Гуанпу.

Як зауважив голова закарпатської обласної федерації зимових видів спорту Василь Гісем: «Наразі ведемо перемовини з Олександром про перехід, дуже сподіваємося, що в найближчій перспективі він вже захищатиме кольори Срібної землі». Василь Михайлович зауважив, що представник миколаївщини перейде в обласне відділення ФСТ «Спартак», а також ним опікуватиметься обласний центр олімпійської підготовки з зимових видів спорту.

Якщо цей трансфер відбудеться, то певен, що на закарпатський фрістайл, який після завершення активної кар’єри Енвера Аблаєва та Станіслава Кравчука дещо підупав, чекає період відродження.

 

Роман Сенишин для uzhgorod.net.ua.

 

21 червня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів