Закарпатських туристів планують об’єднати у нову організацію

Закарпатських туристів планують об’єднати у нову організацію
На Закарпатті створять Регіональну туристичну організацію. Вже у липні відбудуться установчі збори, повідомили в управлінні туризму та курортів департаменту економічного розвитку і торгівлі Закарпатської ОДА.

 

Усіх зацікавлених у формуванні організації просять реєструватися до участі та надсилати лист про приєднання до процесу формування РТО на адресу [email protected], на ім.’я Федора Шандора. 

Організацію створюють відповідно до Меморандуму про співпрацю між департаментом економічного розвитку і торгівлі Закарпатської обласної державної адміністрації та громадськими організаціями області у галузі туризму, який було підписано 17 червня.  До складу туристичної організації увійдуть представники від облдержадміністрації, а також, Асоціації туристичних підприємств Закарпатської області, Асоціації фахівців туристичного супроводу, туристично-інформаційних центрів, вищих навчальних закладів, які займаються підготовкою кадрів для галузі туризму, представники історико-культурних об’єктів, науковці та експерти з туризму, суб’єкти туристичної діяльності тощо.

 

01 липня 2016р.
-->

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів