Ужгородські футболісти подолали "Вільхівці"

Ужгородські футболісти подолали "Вільхівці"
Стадіон «Автомобіліст» м. Ужгород ФК «Ужгород» – ФК «Вільхівці» 5:2 (3:0)

 

Голи: Пиняшко, 6, Ряшко, 20,Гегедош, 45, Реплюк, 71, Скунзяк, 85 – Фіцай, 55, Арделян, 89.

Ужгород: Лютнянський, Куделко, Котьо, Оржаховський, Бандурович, Ряшко (Бако 60), Ількович,  Пиняшко, Гегедош, Реплюк, Ковчар.

Запасні: Гречка, Білінський.

Тренер - Іван Шанта.

Вільхівці: Ковач, Товт, Скрип, Матяш ,Терпак, Бабич, Фіцай, Грубінка н, Куцин, Арделян, Апіян.

Запасні: Солодовник, Кардач, Габор, Жоффчак.

Тренер – Юрій Бучок.

Арбітр – Сергій Гецко

Глядачів – 350

«Вільхівці» їхали до обласного центру в якості «міцного горішка», який зможе дати достойний супротив лідеру чемпіонату. Тим паче підопічні Юрія Бучка в попередніх матчах двічі поспіль впевнено перемагали «Спартакус» та «Тячів», тож розраховували мінімум не поступитися грізному супернику. 

Однак вже початок матчу засвідчив, що двобій пройде не за таким сценарієм. Господарі вже на 6-й хвилині завдяки влучному удару Василя Пиняшка повели. НА 20-й хвилині перевагу ужгородців подвоїв досвідчений Віктор Ряшко, який не залишив жодних шансів Івану Ковачу. А наприкінці тайму найкращий голеодор «Ужгорода» Роберт Гегедош вчергове підтверджує своє реноме, доводячи результат до великого – 3:0.

Початок другого тайму, хоч і розпочався з атак підопічних Івана Шанти, проте забили гості. Діагональну передачу зумів приборкати Фіцай і одразу пробив, однак захисник господарів зумів заблокувати удар, але з другої спроби гравець «Вільхівців» все таки зумів пробити капітана «Ужгорода» Мирослава Лютнянського. Та цей гол не став визначальний вже через 16 хвилин господарі знову відновлюють голевий гандикап. Цього разу вже Михайло Реплюк обходить кількох опоненті і впевнено переграє Івана Ковача, а на 85 хвилині передачею партнерів бездоганно розпорядився Іван Скунзяк – 5:1. Лише на 89-й хвилині ужгородці, дещо розслабившись, дозволили вільхівчанам провести ще один гол. Нуцу Арделян зумів головою замкнути навісну передачу з лівого краю. 

Тож 5:2 й «Ужгород» і надалі зберігає за собою лідерство, залишаючись на відстані 1 очка від найближчого переслідувача – виноградівського «Севлюша». 

Роман Сенишин

 

04 липня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів