Біля храму в Міжгір’ї спорудили фонтан

Біля храму в Міжгір’ї спорудили фонтан
Петропавлівська православна церква в Міжгір’ї активно обновляється новозведеними об’єктами. На її території цього разу з’явилася і незвична споруда – фонтан.

 

Минулої неділі після літургії відбулося освячення рукотворного гейзера. Настоятель храму Євгеній Добра після молебню за промови підкреслив, що вода – це життя, її сила і в тому, що додає духовного блаженства. В цьому можна було одразу переконатися, коли особливо дітвора, яка приходить на богослужіння з старшиною, залюбки задивлялася на плюскотливий водограй. Просто любо глянути на струменеві споруду у нічний час, бо підсвічується електроліхтарем.

Священик висловив щиру вдячність всім, хто долучився до доброї справи, аби церква стала ошатнішою завдяки появі фонтана. В першу чергу відзначив Івана Макару, котрий, як невимовно жаль, нещодавно передчасно пішов з життя, але залишив корисний слід на землі. З-поміж інших – це Іван Кіс, Едуард Секереш, Слава Шуберт, Іван Фалькович, пан Сергій, власник магазину “Європа”. За впорядкування споруди руки докладав і сам настоятель храму. А виготовив фонтан Василь Калитич з Нижніх Воріт, що на Воловеччині.

 

17 липня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів