Закарпатський поліцейський отримав письмову подяку від... пенсіонерки

Закарпатський поліцейський отримав письмову подяку від... пенсіонерки
До т.в.о. начальника Головного управління Національної поліції в Закарпатській області Степана Довгуня звернулася жителька Сваляви з подякою оперуповноваженому сектору кримінальної поліції Свалявського відділення поліції Сергію Яновичу.

 

Пенсіонерка розповідає, що має проблеми зі своїм сусідом, який випиває та ображає всю родину: від неї самої до її трирічного правнука, розповіли у відділі комунікації поліції Закарпатської області.

Жінка знає, що до відповідальності згідно чинного законодавства за такі словесні образи сусіда притягнути не може. Розповідає, що таку юридичну консультацію їй надала її онучка – студентка Харківського вищого навчального закладу, яка навчається на юридичному факультеті. Проте втихомирити сусіда-дебошира жінці допомагає оперуповноважений, який своєю толерантністю та роз’яснювальною роботою сприяє родинному затишку свалявчанки.

 

«Я щиро вдячна Сергію за допомогу, за його високу професійність, інтелект, культуру, мораль, честь і гідність такої молодої людини», – йдеться в письмовій подяці.

 

 

01 серпня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів