Наш земляк не зачепився за бронзу, а Україна лише 48-а в списку медалістів

Наш земляк не зачепився за бронзу, а Україна лише 48-а в списку медалістів
Наша чоловіча збірна з фехтування на шпагах, у складі якої виступає ужгородець Анатолій Герей, не змогла вибороти бронзові нагороди в протистоянні з командою Угорщини, поступившись з рахунком 37:39.

 

Українська команда поступалася супернику протягом більшої частини зустрічі з розривом в 4-6 очок, але за 7 секунд до кінця часу бою Богдан Нікішин скоротив відставання до одного бала. Тим не менше, останній укол в протистоянні вчинили угорець Андрас Редли.

У четвертому раунді зустрічі травму руки отримав український спортсмен Дмитро Карюченко. Замість нього за команду виступив резервіст Дмитро Хмиз. У складі збірної України Богдан Нікішин виграв свої двобої – 17:13, Анатолій Герей закінчив їх внічию 13:13, Дмитро Карюченко поступився 3:6, а Максим Хворост також програв – 4:6. 

Слід зауважити, що в чвертьфіналі збірна України перемогла команду Росії, а в півфіналі поступилася Франції. Після завершення командних змагань серед шпажистів олімпійський турнір з фехтування буде завершено.

Станом на 15 серпня в української олімпійської збірної немає жодної золотої медалі. В скарбничці нашої команди поки тільки чотири нагороди – три срібні та одна бронзова медалі. Срібні медалі вибороли  гімнаст Олега Верняєв, стрілець з гвинтівки Сергій Куліш та команда жіночої збірної з фехтування на шаблях, "бронза" – у фехтувальниці Ольги Харлан.

Ці здобутки збірної поставили Україну лише на 48-е місце в медальному заліку на цей час. 

Трійкою лідерів серед медалістів є збірна США, на рахунку якої 26 золотих, 21 срібна та 22 бронзові медалі, Велика Британія – 15 золотих, 16 срібних та 7 бронзови та Китай: 15 золотих, 13 срібних та 17 бронзових нагород. 

Великі надії покладаємо на наших спортсменів у греко-римській боротьбі – Жана Беленюка та Олександра Чернецького, які змагатимуться сьогодні. 

 

15 серпня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів