Трасу Київ-Чоп можуть перекрити селяни, обурені загибеллю дитини

Трасу Київ-Чоп можуть перекрити селяни, обурені загибеллю дитини
Мешканці села Романівка Новоград-Волинського району Житомирської області найближчим часом планують перерити трасу Київ-Чоп, аби привернути увагу влади на проблеми з безпекою на дорозі.

 

Причиною такої акції стала загибель дівчинки, котру збив священик з с. Барвинівка Новоград-Волинського району на пішохідному переході. Було заявлено, що траса буде перекрита, якщо не приймуть ніяких дій з облаштування дороги надземним переходом, або принаймні не буде встановлено дорожні знаки по обмеженню швидкості.

Люди ледве втримувалися, щоб не вчинити самосуд над винуватцем прямісінько на місці ДТП, бо підозрювали, що він був в нетверезому стані. Навіть керівник поліції Житомирської області Артем Лисогор погодився, що у винуватця ДТП була трохи неадекватна поведінка, але робити поспішні висновки поліція не поспішає, а хочуть дочекатися результатів експертизи, після того буде висвітлено офіційну інформацію.

Жителі переконані, що відповідальність та вина за смерть дитини лежить частково і на чиновниках, котрі на численні звернення мешканців сіл зробити безпечні переходи через дорогу на небезпечних ділянках траси поблизу населених пунктів, котрі дорога розділяє на дві частини, ніяк не реагують.

 

21 серпня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів