На Закарпатті привітали тих, хто є "локомотивом розбудови економіки краю"

На Закарпатті привітали тих, хто є "локомотивом розбудови економіки краю"
У малому залі обласної ради  відбулися урочистості з нагоди  відзначення лауреатів першого туру Всеукраїнського рейтингу «Сумлінні платники податків -2015».

 

У заході взяли участь керівництво області, Державної фіскальної служби у Закарпатті, члени обласної рейтингової комісії Всеукраїнського рейтингу «Сумлінні платники податків -2015», керівники підприємств –переможців  І туру Рейтингу, повідомила прес-служба облради.

Серед відзначених – 16 підприємств Закарпаття.

Відкриваючи  святкове дійство Мирослава Каламуняк, заступник голови ГР при ГУ Міндоходів у Закарпатській області, керівник Ужгородської швейної фабрики зазначила, що сьогодні ми вшановуємо тих, хто своєю ефективною діяльністю сприяє розбудові української економіки, працює на благо нашої молодої суверенної держави, у повному обсязі виконує свої зобов’язання перед бюджетом. Та запросила до вітального слова  голову обласної ради Михайла Рівіса.

Михайло Михайлович найперше подякував  присутнім переможцям рейтингу за сумління і чесність та назвав їх локомотивом розбудови економіки краю, добробуту його жителів. Далі зазначив, що, буваючи у закордонних відрядженнях у рамках співпраці Закарпаття з європейськими країнами, доводиться часто бачити там краян - заробітчан, серед яких чимало молоді. Більшість із них вже не повернуться додому. І це сумно. А тому  обласна рада робить все для того, аби залучити якомога більше інвесторів у наш край, щоб тут, вдома, створювалися нові виробничі площі, робочі місця і люди, у тому числі й молодь,  мали змогу працювати, не покидаючи свої сім’ї і домівки. Бо втрачаючи молоде поколінн , ми втрачаємо важливу складову розбудови краю і майбутнє нашої країни.

Очільник облради окремо відзначив присутню в залі переможицю - депутата обласної ради, директора ТзОВ «ВГСМ», що є найбільшим підприємством Рахівського району, Ірину Мацепуру, за її підприємливість, активну депутатську роботу та громадську діяльність. Та, побажавши усім міцного здоров’я, доброї удачі, успіхів у праці, вручив нагороди головним героям свята.

Серед таких: СП ТОВ «Д’юті ФРІ Трейдінг», що  у галузі торгівлі торік до зведеного бюджету сплатило 33 млн 763 тис.грн податків і зборів (директор Євген Танчук).

Велике підприємство Ужгородський коньячний завод сплатив торік до зведеного бюджету понад 7 млн грн. податків і зборів, де відрахування на соцзаходи склали 1 млн 650 тис. грн. (віце-президент корпорації «Укрвинпром», академік Української технологічної академії, депутат облради чотирьох скликань Володимир Гісем).  

Середнє підприємство «Товариство з додатковою  відповідальністю «Міжгірський лісокомбінат» перерахував до зведеного бюджету 3 млн 725 тис.грн.  ( директор Іван Ледіда).  

Фермерське господарство «Коник»  сплатило до зведеного бюджету торік 6 млн.582 тис. грн податків (директор Василь Мелеш).

Середнє підприємство  ПАТ «Мукачівський завод «Точприлад» торік перерахував до зведеного бюджету майже 41 млн грн податку (директор Петро Ремінець).

Підприємство ДП»Санаторій «Шаян» сплатило торік податків та обов’язкових платежів  до бюджетів усіх рівнів понад 5 млн.грн  ( головний лікар Любомир Прокопович).

Підприємство  ТзОВ «А.М.ІТРО»  перерахувало  до зведеного бюджету понад 5 млн.грн. (директор Анджело Бернарді).

ПрАТ «Закарпатавтотранс» перерахував до бюджету понад 6 млн грн. податків (директор Йосип Кречко) та ряд ін.

Інші промовці, а це –в.о. голови Закарпатської митниці Володимир Колесніков та голова ради територіального відділення Асоціації платників податків України області Марта Волощук також відзначали сумлінність присутніх підприємців, бажали їм розквіту, дякували за вклад у розбудову Закарпаття та продовжили церемонію нагородження.

Після чого винуватці святкової зустрічі у невимушені обстановці обмінювались думками, планами, візитками та щирими побажаннями успішного ведення бізнесу, хороших прибутків та наповнення бюджету країни задля добробуту і щасливого життя мудрого, роботящого українського народу.

 

22 серпня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів