До Ужгорода прибув гуманітарний медичний вантаж з Німеччини

До Ужгорода прибув гуманітарний медичний вантаж з Німеччини
Днями в Ужгородську міську клінічну лікарню надійшла гуманітарна допомога медичного спрямування від німецької громадської організації «Hilfe in Not» з м.Пьодельдорф.

 

Це стало можливим завдяки результатам нещодавньої поїздки делегації від Закарпаття до округу Верхня Франконія і проведеної зустрічі голови Закарпатської облради Михайла Рівіса, крайового депутата Івана Кураха з професором Г.Вольферсдорфом та лікарем Ратцель-Карцдорфлером в окружній лікарні міста Байройта, інформує прес-служба Закарпатської облради.

У ході дискусії головний лікар Ужгородської міської клінічної лікарні Іван Курах розповів німецьким колегам про нагальні потреби медзакладу. Відтак директор неприбуткової громадської організації «Hilfe in Not» Дітмар Дворацик оперативно організував та направив гуманітарний медичний вантаж в Ужгород.

Тепер міська лікарня поповнилася кушетками для обстеження пацієнтів, хірургічним ліжком, металевими стійками для крапельниць, комплектом для аварійних випадків, стерилізаторами, інвалідним кріслом, посудомийною машиною, автомобільними аптечками, перев’язувальним матеріалом, медичними інструментами (ножиці, плоскогубці для гіпсу, шприці для промивання вух), одягом та іграшками для дітей.

– Від імені депутатського корпусу Закарпатської облради щиро дякую німецьким партнерам за оперативно надану допомогу у вигляді медобладнання, яке потребує міська лікарня. На жаль, нині медзаклади знаходяться у скруті, тому ми раді будь-якій допомозі, особливо, коли йдеться про безкоштовне облаштування хірургічних відділень. Це ще один крок для зміцнення наших партнерських відносин, - підкреслив голова облради Михайло Рівіс.

За словами Івана Кураха, надана гуманітарна допомога вже розподілена за призначенням, а отже, пацієнти матимуть кращі умови для реабілітації та оздоровлення.

 

 

22 серпня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів