Начальник Дубівського управління соцзахисту Тячівської РДА затриманий на хабарі

Начальник Дубівського управління соцзахисту Тячівської РДА затриманий на хабарі
Затримали закарпатця працівники слідчого відділу прокуратури Закарпатської області, спільно з співробітниками управління захисту економіки в області.

 

Попередньо встановлено, що начальник Дубівського управління соціального захисту населення Тячівської РДА вимагав та отримав від закарпатця – сина його підлеглої працівниці  3 тис. грн. за не звільнення та не пониження її в займаній посаді, передає Мukachevo.net.

Наразі прокуратурою розпочато кримінальне провадження за ч.3 ст.368 КК України (одержання неправомірної вигоди у великому розмірі службовою особою поєднане з вимаганням).

Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна.

Чиновника затримано, проводяться першочергові слідчі дії для документування його протиправної діяльності.

 

26 серпня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

  1. Хороший вуйко 2016-08-28 / 09:36:41

    Так можна пересажати всіх, хто на керівних посадах. Всі беруть взятки поголовно!!!! І прокурори і міліція і лікарі і директори садиків, сільські голови, податківці, без різниці. Поки наша держава не може забезпечити людину такою платнею щоб і не буде нове законодавство від якого не мож буде відкупитися - всі будуть красти, хто своїм підписом і печаткою має якусь силу.