Два десятки поліцейських вдень і вночі охороняли порядок на "Гуцульській бриндзі"

Два десятки поліцейських вдень і вночі охороняли порядок на "Гуцульській бриндзі"
У Рахові на фестиваль «Гуцульська бриндзя» завітало близько десятка тисяч відвідувачів, серед які місцеві жителі, гості з всього Закарпаття, України та близького зарубіжжя. Охороняли громадський порядок на триденному святі 22 правоохоронців.

 

До забезпечення громадського спокою було задіяно 11 чоловік оперативних сил, два екіпажі Тячівського відділу поліції, 2 екіпажі з Головного управління Національної поліції Закарпатської області та чотири працівники роти особливого призначення. Правоохоронці чергували вдень і вночі під час масових гулянь, інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.

У Рахові відзначили свято на славу, крім концерту гостям запропонували численні конкурси, дегустації, запалення традиційної гуцульської ватри та багато іншого. Крім страв з овечої бринзи, асортимент страв на фестивалі включав все різноманіття  гуцульської кухні: від токана до  вівчарського куліша.

Загалом у Рахові свої досягнення представив 21 населений пункт в стилізованому презентаційному павільйоні. Згодом спеціальне журі визначило кращих із кращих. За підрахунками на місці до Рахова на свято було привезено 11 тонн для продажу.

 

05 вересня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів