Команда з Берегова – володар гандбольного кубка Закарпаття

Команда з Берегова – володар гандбольного кубка Закарпаття
У спорткомплексі "Юність" в Ужгороді відбувся Кубок області з гандболу серед чоловічих команд.

 

Як повідомили uzhgorod.net.ua у Федерації гандболу Закарпаття, за сліпим жеребом було визначено дві пари півфіналістів, а саме: В. Березний – Хуст і Перечин – Берегово. 

У першій парі перемогу святкували хустянські гандболісти, які переграли березнянців з результатом 20:18 (перйший період – 10:9). В іншій парі вікторію здобула команда з Берегова, яка з рахунком 19:13 (8:6) перемогла Перечин.

Таким чином у фіналі зійшлися команди із Хуста та Берегова, а за бронзу боролись Великий Березний та Перечин.

В матчі за третю сходинку перечинці виявили більше бажання, тому й вирвали перемогу, реалізувавши на останніх секундах семиметровий штрафний кидок. В підсумку Перечин-В. Березний – 17:16 (10:9).

Не менш напруженим став матч за золоті нагороди, де вже другий рік поспіль змагаються, за головний трофей області, Хуст та Берегово. Якщо в першому таймі перемогу святкували хустяни 9:8, то в другій половина берегівчани зуміли переломити хід гри на свою користь (18:16), та вдуге поспіль здобули Кубок Закарпатської області з гандболу.

Також слід відмітити те, що й ужгородські "Карпати" поза конкурсом також взяли участь в змаганнях та провели два товариських матча із чоловічими командами. Спочатку переграли команду з Хуста, а потім ще й святкували перемогу в матчі проти збірної команди В.Березний-Ужгород-Перечин.

uzhgorod.net.ua

 

13 вересня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів