Останній бій – найважчий

Останній бій – найважчий
Інтрига в боротьбі за чемпіонство тримає в тонусі вболівальників та й команд-конкурентів до останнього туру. «Ужгород» у рідних стінах прийматиме також місцевий «Спартакус».

 

Окрім того, що це буде дербі, цей матч стане вирішальним у визначенні переможця цьогорічного чемпіонату, тому його результат дуже важливий.

Нагадаємо, що в 13-му турі «Спартакус» таки зміг відібрати очки від «Ужгорода», зігравши внічию – 2:2. Нагадаємо вболівальникам, що в складі «Спартакуса» зібрані талановиті юнаки, які пройшли «обкатку» в вищій лізі чемпіонату вітчизняної прем’єр-ліги U-19 тоді ще під брендом «Говерли».    Слід зауважити, що час від часу на поле, щоб додати впевненості своїм підопічним виходять  наставники команди Валентин Слюсар та Мирослав Бундаш.  Тож гра для «Ужгорода» буде край складною.

Слід врахувати, що в складі лідера на поле через дискваліфікацію не зможе вийти кращий бомбардир Роберт Гегедош, з’явилася інформація про ушкодження в іншого лідера команди Михайла Реплюка, який самотужки вирішував долю матчу з «Мункачем» та вніс чималий вклад в перемогу в Вільхівцях. Це вагома втрата для команди, зате зможуть підсилити «Ужгород» Василь Пиняшко та Іван Бандурович, які пропускали попередній матч через травми.

Впевнений, що матч  на ужгородському «Автомобілісті» стане окрасою завершального туру в сезоні.

Непросто буде й іншому претенденту  на золоті нагороди – виноградівському «Севлюшу», який гостюватиме в Поляні. Схоже, що виноградівські футболісти, насамперед в психологічному плані, гратимуть в залежності від результату в Ужгороді.

Нагадаємо, що час початку матчів завершального туру такий: о 12:00 на поле вийдуть юнацькі склади команди, а о 14:00 – основні склади команд.

Поєдинок проводитиме суддівська бригади  у складі:

 Арбітр: Райда Михайло (Іршава)

Асистенти арбітра:  Шопа Тарас (Іршава), Вовчанський Ілля (Ужгород).

Джерело: Роман СЕНИШИН.

 

 

05 листопада 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів