Євробачення в Україні може не бути?

Євробачення в Україні може не бути?
Євробачення-2017: "судний день" для України

 

Колишній голова Національної телекомпанії України (НТКУ) Зураб Аласанія заявив, що наступного тижня в Україну прибуде наглядова рада Євробачення для прийняття остаточного рішення про проведення музичного конкурсу в нашій країні.

Про це Аласанія сказав у коментарі "Апострофу".

"На наступному тижні, 9-10 листопада, тут буде вся наглядова рада Євробачення, вона складається приблизно з півтора десятка людей з різних країн, і вони сюди приїдуть з вирішальним візитом. Вони оглянуть всі місця, локації, червоні доріжки і сам МВЦ, щоб винести остаточний вердикт: так чи ні. В Україні проводити чи ні. Але я не сумніваюся ані секунди в їх вердикті. Звичайно, вони будуть тупотіти ногами на те, на це, але насправді за останні дні зроблено дуже багато, в тому числі і урядом, і оргкомітетом. Це включає в себе і постанову Кабміну, і початок лобіювання закону щодо спрощення тендерної процедури для Євробачення, який вніс Григорій Шверк. Тому змінилося дуже багато", - сказл екс-голова НТКУ.

У свою чергу народний депутат України, член оргкомітету з підготовки до Євробачення Дмитро Білоцерківець зазначив, що не бачить на даний момент якихось глобальних проблем з підготовкою до конкурсу.

"Київрада на останній сесії виділила 50 мільйонів гривень на підготовку до "Євробачення", так що з боку київської влади є повне сприяння в цьому питанні. Що стосується національного бюджету, то це скоріше до міністра культури. Що стосується МВЦ, то, за моєю інформацією, теж жодних проблем немає, є розуміння, знаходяться точки дотику між власниками і владою. Глобальних проблем ми поки що не бачимо", - сказав нардеп.

 

06 листопада 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів