Крім Закарпатських, бувають ще "зворотні" і екстремальні нелегали

Крім Закарпатських, бувають ще "зворотні" і екстремальні нелегали
Прикордонники відділу "Новогрузьке" Луцького загону затримали порушника, який вплав пробирався із Польщі в Україну.

 

Крім нелегалів "правильних", які рухають в напрямку Європи нашими горами і долинами, ДПСУ доводиться займатися і курйозними випадками.

"Чоловіка у мокрому одязі затримали на береговій відмілині річки Західний Буг за кілька сотень метрів від кордону. На собі чоловік, який назвався громадянином Афганістану, ніс гумовий круг. Із документів при собі "плавець" мав довідку на тимчасове проживання на території Німеччини", - зазначили у ДПСУ.

Зі слів затриманого стало відомо, що в Україну він прямував  нібито з  метою відвідування коханої дівчини, яка проживає у Києві. Громадянина  Афганістану затримано до трьох діб для встановлення обставин правопорушення, складено протокол за ст. 204-1 КУпАП.

А двох підлітків, які планували зафіксувати на відео перетин ними державного кордону, затримали прикордонники відділу "Рені" Ізмаїльського загону, повідомила прес-служба Державної прикордонної служби України.

"Осіб, які швидко рухалися у напрямку кордону, прикордонний наряд помітив здалеку та затримав під час намагання ними перетнути державний рубіж за кілька десятків метрів від нього. Під час перевірки з’ясувалося, що обидва мандрівники - громадяни України 1998 року народження, студенти одного з львівських коледжів. Вони нібито подорожували та по маршруту руху проводили відеозйомку на мобільний телефон, викладаючи відео на своїй сторінці на Youtube-каналі у рубриці "Особливо екстремальні випадки". Цього разу вони мали викласти в Інтернет відеофакт безперешкодного перетину ними державного кордону", - йдеться в повідомленні.

На затриманих неповнолітніх складено протоколи за ч.2 ст. 204-1 Кодексу України про адміністративні правопорушення (КУпАП). Матеріали для розгляду справи передані до суду.

 

 

06 листопада 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів