Москаль отримав лист від Мінфіну, в якому йдеться про "пересічників"

Москаль отримав лист від Мінфіну, в якому йдеться про "пересічників"
На адресу голови Закарпатської ОДА Геннадія Москаля надійшов лист з Міністерства фінансів щодо врегулювання ситуації з блокуванням пунктів пропуску на Закарпатті.

 

Як наголошується в листі, за результатами двох засідань в Комітеті з питань податкової та митної політики Верховної Ради, які відбулися 7 і 13 жовтня за участю Москаля і представників так званих "пересічників", найближчим часом очікується реєстрація в парламенті відповідного законопроекту.

Передбачається, що положення Митного кодексу будуть доповнені нормами тимчасового ввезення громадянами-резидентами легкових транспортних засобів з частковим умовним звільненням від оподаткування.

Ймовірно, мова йде про пільги для "власників" нерозмитнених авто іноземної реєстрації, які регулярно здійснюють "пересічку" (в'їзд-виїзд за кордон).

Можливо, на законодавчому рівні жителям прикордонних населених пунктів зроблять виключення з правил та/або "частково умовно" звільнять від оподаткування тих, хто вже експлуатує нерозмитнені авто на іноземних номерах, пише видання.

Читайте також: Кордон в Ужгороді блокуватимуть доти, поки Верховна Рада не прийме якесь рішення

Джерело: ЕП

 

15 листопада 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів