Святий Миколай в Ужгороді не забув і про не дуже чемних дітей

Святий Миколай в Ужгороді не забув і про не дуже чемних дітей
Неповнолітні, які перебувають на обліку Ужгородського міськрайонного відділу кримінально-виконавчої інспекції ВДПтСУ в Закарпатській області, сьогодні також отримали подарунки до Дня Святого Миколая.

 

Незважаючи на те, що ці діти порушили закон, вони потребують уваги і турботи не менше, ніж усі інші. Аби допомогти їм відчути прихід зимових свят та дати зрозуміти, що вони не наодинці зі своїми проблемами, влаштували невеличке свято, де святий Миколай вручив кожному подарунки.

Керуючий справами виконкому Ужгородської міської ради Олена Макара привітала дітей і побажала, щоб наступний рік був для них щасливим, успішним у навчанні та всіх починаннях, щедрим на добрих і чуйних людей.

У рамках соціальної акції, до якої долучились Ужгородська міська рада, міська та обласна організації Червоного хреста, управління освіти Ужгородська районної адміністрації, школи міста, супермаркет «Вопак» вдалося зібрати солодощі, харчі, комплекти постільної білизни, засоби особистої гігієни та інші необхідні речі, які і отримали діти, адже більшість із них – із неблагополучних родин.

 

20 грудня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів