Футзальна ліга Ужгорода зібрала на дебютному турнірі 20 команд

Футзальна ліга Ужгорода зібрала на дебютному турнірі 20 команд
На турнірі-відкритті УФЛ перемагає «Минай-1»

 

20 команд-учасниць майбутнього чемпіонату Ужгородської футзальної ліги 25 грудня зійшлися на ігровому майданчику спорткомплексу «Зінедін» на турнірі відкритті УФЛ.  Вже в ході турніру можна було передбачити, хто стане фаворитом у дебютному футзальному сезоні.

Змагання урочисто відкрив заступник міського голови Олександр Білак, який привітав учасників змагань та вболівальників з наступаючими святами та побажав чесної спортивної боротьби учасникам змагань.

А далі розпочалися футзальні баталії. 20 команд були розділені на дві групи, в яких матчі проходила за системою плей-оф. Після групового етапу до наступної стадії пробилися: «Зінедін», «Будівельник», «Кіт», «Вопак», «Верест», «Коритняни», «Медея», «Ліон», «Минай-1», «Минай-2», «Радванка» та «Проспект». До слова, у перерві між цими матчами товариський матч зіграли команди «Тиса-1» (також є учасником УФЛ) та збірна команда АТОшників перемогу з переконливим рахунком – 4:1 святкували медійники.

В півфіналі номінальні господарі майданчика «Зінедін» святкував вікторію над «Вопаком» лише після виконання післяматчевих пенальті, а «Минай-1» легко й невимушено переграв «Верест» – 5:0.

У фіналі більш досвідченіші минайці «розібралися» з значно молодшою командою «Зінедін», забивши в ворота останніх два голи. А в матчі за третю сходинку, долю якого в серії пенальті визначали «Верест» з «Вопаком» перемагає «Верест».

Участь у церемонії нагородження взяли голова ужгородської федерації футболу Олександр Роман, та головний організатор УФЛ Олександра Терембець.

За матеріалами Романа СЕНИШИНА.

 

26 грудня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів