Хто кого: в Ужгороді вже закупили технічну сіль та протиожеледну суміш – чекають на сніг

Хто кого: в Ужгороді вже закупили технічну сіль та протиожеледну суміш – чекають на сніг
Комунальне підприємство КШЕП та інші обслуговуючі фірми, які займаються прибиранням на вулицях Ужгорода, днями додатково закупили технічну сіль, протиожеледну суміш.

 

До прибирання від снігу, сильні опади якого прогнозують з вечора п’ятниці, 13 січня, і в ніч на 14-е, готові 11 одиниць спецтехніки. Також підприємство «АВЕ-Ужгород» на тротуарах центру міста вже випробувало і продовжить використовувати антиожеледний реагент бішофіт. Це хлорид магнію, який застосовується в медичній та косметичній галузях, слугує добривом, абсолютно безпечний для вуличного покриття, взуття, тварин та механізмів, витримує температури до мінус 30 градусів і використовується в багатьох провідних країнах світу. Єдиний недолік бішофіту – досить висока вартість.

«АВЕ» у разі необхідності планує допомогти прибирати тротуари механізовано – на спецтехніку, котра влітку працювала «пилососом», встановлять лопату-ківш для згрібання снігу. Якщо буде потреба, очищення від снігу і підсипання буде проводитися в цілодобовому режимі. При цьому міська влада вкотре просить водіїв не залишати припаркованими біля бордюрної лінії, на тротуарах авто, бо це значно ускладнює прибирання і очищення Ужгорода, – інформує Прес-служба Ужгородської міської ради.

 

11 січня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів