Словацько-закарпатське EKO-CEЛO створюють на прикордонні за норвезької підтримки

Словацько-закарпатське EKO-CEЛO створюють на прикордонні за норвезької підтримки
Сьогодні у офісі «Центру громадських ініціатив» у рамках реалізації спільного словацько – українського  проекту «EKODEDINA / EKO-CEЛO», що реалізується у рамках грантової програми прикордонного співробітництва Норвегії відбулася робоча зустріч голови правління Фонду Андрія Вишняка  з Іваном Дудяком та Мражик Мирославом, які представляють кампанію «Narodna  energeticka, a.s.»  із міста Братіслава Словацької республіки.

 

Під час зустрічі обговорювали питання подальшої реалізації кроків робочого плану тощо.

Проект EKODEDINA / EKO-CEЛO є ініціативою створення стійких самодостатніх громад в сільських районах прикордонних регіонів Східної Словаччини та Закарпатської області. Проект спрямований на поступове відновлення навколишнього середовища і суспільства в чотирьох вимірах – екологічних, економічних, соціальних і культурних. Проект буде прагнути підняти весь регіон, особливо за рахунок використання свого туристичного потенціалу. В рамках проекту ,також, буде підвищуватись обізнаність громадськості про необхідність використання поновлюваних джерел енергії і важливість екологічного підходу до навколишнього середовища.

Проект EKODEDINA / EKO-CEЛO проводиться на території Пряшівського і Кошицького регіону та у Закарпастької області, межуючої з окресами  Східної Словаччини. В рамках проекту, в даний час, беруть участь п’ять партнерів. 

За матеріалами сайту Центру громадських ініціатив

 

17 січня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів