Генпрокуратура веде слідство по «Говерлі» за футбольний «договірняк»

Склад «Говерли» перед матчем із «Зорею»
Склад «Говерли» перед матчем із «Зорею»
Генеральна прокуратура отримала дозвіл на отримання конфіденційної інформації по телефонному номеру одного з футболістів, який підозрюється у впливі на результати поєдинків Прем'єр-ліги сезону 2015/16 між матчем 24-го туру між «Говерлою»та «Зорею», а також зустрічі Першої ліги нинішнього сезону між «Арсеналом-Київ» і «Вересом».

 

14 лютого Печерський районний суд Києва розглянув клопотання слідчого ГПУ про тимчасовий дозвіл доступу до речей і документів одного з осіб, підозрюваних у вчиненні злочину за частиною 4 статті 368 Кримінального кодексу України (Повторне вчинення дій або бездіяльність з метою одержання неправомірної вигоди; вчинення дій або бездіяльність з метою одержання неправомірної вигоди за попередньою змовою групи осіб), а також частини 1 статті 369 КК (Вплив на результати офіційних спортивних змагань шляхом підкупу, примусу або підбурювання, чи вступ у змову щодо результатів офіційних спортивних змагань з метою одержання неправомірної вигоди).

Суть справи полягає в тому, що якийсь футболіст вплинув на результат поєдинку Говерла - Зоря шляхом підкупу двох футболістів ужгородської команди. Та зустріч відбулася 30 квітня 2016 року і завершилася розгромною перемогою команди Юрія Вернидуба з рахунком 4:0.

Розглянувши всі, надані слідством факти, Печерський суд задовольнив клопотання і дозволив доступ до конфіденційної інформації з телефонного номера футболіста. 

Якщо протягом 30 днів з моменту оголошення вердикту доступ до даних надано не буде, то суд має право дати дозвіл на обшук з метою вилучення необхідних слідству даних і речей.

sportarena.com

 

21 лютого 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів