На Воловеччині злодії крадуть те, що в господарстві знадобиться

На Воловеччині злодії крадуть те, що в господарстві знадобиться
Правоохоронці Воловецького відділення поліції встановили особи крадіїв, які підозрюються у крадіжках з будинків місцевих мешканців.

 

У злочинців поліцейські вилучили речові докази, які вказують на їхню причетність до кримінальних правопорушень.

Працівники  Воловецького відділення  поліції затримали особу, яка причетна до крадіжки з помешкання 61-річного пенсіонера. Потерпілий розповів, що  збудинку, де він останнім часом не проживав, з пральної машини та холодильника невідомий викрав електродвигуни. Поліцейські встановили, що крадієм являється 34-річний син потерпілого. Останній мав ключі від батьківського будинку, тож він безперешкодно проник до помешкання та викрав електродвигуни, один з яких продав за 300 гривень.

Затримали правоохоронці також і 20-ти та 21-річного мешканців с.Нижні Ворота Воловецького району, які підозрюються у крадіжці з будинкуодносельця. Хлопці розбили навісний замок та проникли до помешкання, звідки винесли газову плиту та  чавунні батереї. 

В обох випадках правоохоронцям вдалося частково вилучити речові докази.  Наразі слідчі проводять досудове розслідування в розпочатих кримінальних провадженнях.

Відділ комунікації

поліції Закарпатської області

 

15 березня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів