«Ромео і Жасмин» закарпатського автора вперше поставили в Ужгороді

30 березня в Ужгородському коледжі культури і мистецтв студенти показали виставу «Ромео і Жасмин за п’єсою закарпатського драматурга Олександр Гавроша.

 

Ця п’єса є однією з найпопулярніших в доробку ужгородського письменника, її показували глядачам у Дніпропетровську, Києві, Полтаві, Сумах, на Буковині і ось нарешті вперше герої вистави заговорили і на малій батьківщині автора. Постановка заслуженої артистки України, головного режисера Закарпатського академічного обласного театру ляльок «Бавка» Наталі Орєшнікової була прихильно сприйнята переповненим залом коледжу культури і мистецтв. Студентам довго аплодували.

Присутній на прем’єрі автор п’єси Олександр Гаврош привітав усіх із народженням студентського театру в Ужгороді, адже, на його думку, обласний центр, де навчається понад 10 тисяч студентів, давно повинен мати свій студентський театр.

Присутні були вражені майстерністю акторів, адже на сцені грали лише другокурсники. Наталія Орєшнікова планує показати виставу «Ромео і Жасмин» в рамках святкування 70-річчя коледжу і для всього міста на сцені театру ляльок «Бавка».

uzhgorod.net.ua 

 

31 березня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів