Юні закарпатські гандболістки - чемпіонки України

Юні закарпатські гандболістки - чемпіонки України
У березні-квітні 2017 року спортсмени СДЮСШОР з гандболу «Карпати» приймають участь у П’яти фіналах Чемпіонатів України серед дівчат та юнаків різних вікових категорій.

 

Як відомо перші два фінала пройшли дуже успішно: дівчата 2000-2001 р.н. стали чемпіонами України , а дівчата 2002-2003 р.н. – срібними призерами. Тож дуже чекали результати виступів юних гандболісток 2003-2004 р.н. - учнів спецкласів ужгородської школи–інтернату з поглибленим вивченням окремих предметів, які поїхали у м. Суми. На фінальну частину у м. Суми потрапили 8 команд: КДЮСШ «Барса» (Шостка), ДЮСШ «Стрімкий м’яч» (Київ), ДЮСШ (Овідіопіль), ДЮСШ (Хотин), ДЮСШ №3 (Харків), ДЮСШ 2 (Київ), КДЮСШ (Тернопіль) та СДЮСШОР з гандболу «Карпати» (Ужгород). 

Наші землячки показали справжній бійцівський характер і волю до перемоги і як наслідок - СДЮСШОР з гандболу «Карпати» - чемпіон України.

Кращим гравцем нашої команди визнана Аліса Петрів, яка за п’ять ігрових днів забила 29 м’ячів. Великий вклад у перемогу також внесли: Євгенія Когуч, Юліана Сенинець, Анастасія Гавріш, Вероніка Фучко, Домініка Третякова, Вікторія Казик, Ольга Матьовка, Катерина Скорик, Лілія  Орос, Анастасія Брая, Емілія Марко, Мілка Попович та Андріана Ляхович.

За матеріалами Романа СЕНИШИНА

 

02 квітня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів