Закарпатські прикордонники пропонують навчання майбутнім кінологам - обіцяють службових собак і працевлаштування

Закарпатські прикордонники пропонують навчання майбутнім кінологам - обіцяють службових собак і працевлаштування
Прикордонники Мукачівського загону пропонують навчання за напрямком кінології та подальше працевлаштування.

 

      Для проходження військової служби за контрактом на посадах інспекторів прикордонної служби-інструкторів кінологів запрошуються чоловіки та жінки, які мають повну загальну середню, професійно-технічну або вищу освіту. Також запрошуються громадяни, які проходили або не проходили строкової військової служби, військовозобов’язані, з відповідною освітою та спеціальною підготовкою, віком від 18 до 40 років.

      Держприкордонслужбою проводиться безкоштовне навчання спеціалістів – кінологів у Кінологічному навчальному центрі Великі Мости. Зокрема, даний навчальний центр проводить підготовку службових собак  прикордонників за наступними категоріями:

  • спеціальні, з них – щодо пошуку наркотичних речовин, або зброї (вибухівки), або тютюнових виробів;
  • розшукові, з них – щодо пошуку, переслідування, затримання та конвоювання людини (порушників кордону), як на зеленому кордоні так і у автомобільних транспортних засобах (залізничному транспорті) в пунктах пропуску через кордон.

      За необхідності, Державна прикордонна служба України забезпечує кандидатів на навчання службовими собаками.

     

Окрім передбачених законодавством України соціальних гарантій та пільг військовослужбовцям, персоналу, який проходить службу на кінологічних посадах, виплачується додаткова 10% надбавка до посадового окладу за роботу з службовою собакою. В свою чергу службові тварини забезпечуються харчуванням за рахунок Держприкордонслужби. Також гарантується проходження служби виключно на посадах інструкторів-кінологів. Після навчання в Кінологічному Навчальному Центрі випускники отримують диплом державного зразку (навчальний заклад акредитований Міністерством освіти і науки України).

      За довідками звертатись в Окремий регіональний центр комплектування Державної прикордонної служби України за адресою: 

м. Мукачеве, вул. Недецеї 45, тел. 0313121261, 0679540077, 0663484710, 0668238999

 

03 квітня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів