Престижна іномарка дружини високого чина в поліції палала мов смолоскип

Престижна іномарка дружини високого чина в поліції палала мов смолоскип
Пожежу гасили два відділення вогнеборців пожежної частини обласного центру Закарпаття.

 

В Ужгороді невідомі підпалили автомобіль Mercedes-Benz, який належить родині полковника поліції, повідомляє місцеве інтернет-видання з посиланням на власне джерело у правоохоронних органах.

Проте офіційного підтвердження немає. У поліції повідомили лише про факт пожежі. Водночас джерело у правоохоронних органах стверджує, що йдеться не просто про підпал, а про показовий підпал і спробу залякування.

Як повідомила керівник прес-служби Управління ДСНС у Закарпатській області Наталія Батир, пожежу гасили два відділення вогнеборців. Восьмеро рятувальників о 18.09 локалізували вогнище, а о 18.26 загасили: внаслідок загорання ніхто з людей не постраждав.

"Горів автомобіль марки Mercedes-Benz ML. Вогнем знищено моторний відсік, пошкоджено лако-фарбове покриття, обшивку та переднє колесо" - зазначила пані Наталія.

Як повідомляють журнаілсти, власником авто Mercedes-Benz ML є оперативник Управління захисту економіки (офіційно авто зареєстровано на дружину правоохоронця). Підпалили авто під відділком кіберполіції, інформує 24tv.ua.

 

05 квітня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів