Путінські ЗМІ роздмухують провокаційні інформаційні "качки" про "сепаратистське Закарпаття"

Путінські ЗМІ роздмухують провокаційні інформаційні "качки" про "сепаратистське Закарпаття"
З останніх інформаційних "вкидань" подібного пошибу — про встановлення на Закарпатті "стел з угорськими написами" та "затримання" СБУшниками "за співпрацю з російськими спецслужбами" голови Берегівської райради Йосифа Шіна та депутата райради Отто Ваша.

 

Одна з головних державних інформаційних агенцій Росії посилається на українське видання Голос UA, хоча такої інформації на цьому сайті нема.

Водночас, Голос UA разом з низкою інших українських видань, зокрема From Ua та Багнет, розмістили у четвер і п’ятницю провокаційні новини про встановлення на Закарпатті стел з угорськими написами.

У інтерпретації ТАСС саме за ці стели СБУ начебто затримала голову Берегівської райради Йосифа Шіна та депутата райради Отто Ваша, а також за співпрацю з російськими спецслужбами.

Цю ж новину про арешт розмістили також згадане вже українське видання From UA, і навіть закарпатське UA Reporter. А також вже легендарно-епічне видання Русская весна.

Додатково наголосимо, що інформація про затримання Шіна і Ваша є не більше, ніж вигадкою. І судячи з усього є черговою інформаційною ланкою у провокаційному ланцюгу, який почався саме з встановлення згаданих стел і оприлюднення інформації про це.

Джерело: Mukachevo.net

 

20 травня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів