Відкритий кубок Ужгорода зібрав кращих мотогонщиків краю

Відкритий кубок Ужгорода зібрав кращих мотогонщиків краю
21 травня в обласному центрі відбувся етап чемпіонату області та відкритий кубок Ужгорода з мотокросу.

 

Як зазначив голова обласної федерації мотоциклетного спорту Віктор Стегура, у кубку обласного центру взяли участь багато юних шанувальників цього виду спорту, зокрема, найбільше новачків представило Мукачево.  «Вийшло прекрасне свято, прийшла велика кількість вболівальників, гадаю, ніхто розчарованим не залишився», – зазначив Віктор Стегура. У церемонії нагородження взяв участь і міський голова Богдан Андріїв. 

В міському кубку перше загальнокомандне місце посіли гонщики з Ужгородського клуб «Загоркрос-екстрім», другими стали спортсмени з мукачівського клубу СК «ім. Г Черепані», третю сходинку посіли шанувальники мотоспорту з хустського СК «Хуст-екстрім».

В особистому заліку в класі мотоциклів з об’ємом двигуна до 50 см3 (спортсмени віком від 6 до 9 років) переможцем ставужгородець Денис Качур, срібло дісталося Валентину Кудрявцеву (Ужгород), третє місце в Богдана Івановчик з Великого Березного.

У класі мотоциклів 65 см3 (9-11 років) найшвидше фінішну пряму перетнув виноградівець Василь Курош, друге в Михайла Васько (Іршава), третім став Валерій Данча (Великий Березний).

В змагання спортсменів з мотоциклами об’єм дивгуна яких 85 см3 вікторію святкував Владислав Віраг (Іршава), слідом за ним гонку закінчив Ласло Переш з Мукачева, третє також в іршавського мотогонщика Павла Кіляха.

Серед юніорів (клас мотоциклів 180 см3) реноме лідера за відсутності Едуарда Штефуци, який бере участь у Кубку Європи в Польщі підтвердив ужгородець Владислав Красніков. Слідом за ним завершили гонку двоє вихованців обласної ДЮСШ – Атілла Тар та АлексІванчу.

В потужному класі мотоциклів МХ-1 до 400 см3 не було рівних ужгородцю Андрію Крічфалуші, друге місце виборов хустянин Василь Десятка, третє в представника обласного центру ­– Сергія Павлова.

В класі мотоциклів до 250 см3 (МХ-2) переможцем гонки став Артем Мартиненко, срібло дісталося Івану Керецману з Великого Березного.

Роман СЕНИШИН

 

22 травня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів