Офіцерів-надзвичайників навчали залишатися холоднокровними в складних ситуаціях

Офіцерів-надзвичайників навчали залишатися холоднокровними в складних ситуаціях
За допомоги штатного психолога.

 

...В актовому залі Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Закарпатській області відбулася зустріч психолога відділу соціально-гуманітарної роботи та психологічного забезпечення Наталії Гнатюк з молодими фахівцями – випускниками вищих навчальних закладів системи ДСНС.

З метою підтримки молодих співробітників, їх адаптації до умов службової діяльності та запобіганню можливих конфліктних стосунків в колективі, фахівцем-психологом було проведено практичне заняття.

Враховуючи ризик для життя, який є невід’ємною складовою служби в системі ДСНС, молоді лейтенанти отримали рекомендації, як зберігати врівноваженість та опановувати себе в складній ситуації. Психолог наголосила, що професія, яку вони обрали, потребує сміливості, мужності, спроможності та готовності піти на ризик заради порятунку інших.

DSC_0017

Також, серед молодих фахівців проведена психодіагностична робота, спрямована на визначення адаптивних можливостей особистості з урахуванням соціально-психологічних та інших чинників, що відображають узагальнені особливості індивідуально-психологічного і соціального розвитку, типу темпераменту й міжособистісних відносин.

Під час зустрічі з психологом вчорашні курсанти, а вже сьогодні лейтенанти, вчилися формувати ефективні стратегії для досягнення професійного успіху та кар’єрного росту, отримали основи прийомів саморегуляції для профілактики професійного вигорання.

Джерело: У ДСНС України у Закарпатській області

 

22 червня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів