"Марш прибирання": волонтери UAnimals проведуть його одночасно у п’яти заповідних локаціях, зокрема в Ужанському нацпарку

"Марш прибирання": волонтери UAnimals проведуть його одночасно у п’яти заповідних локаціях, зокрема в Ужанському нацпарку
У Закарпатській та ще кількох областях на заповідних територіях UAnimals вперше проведе Всеукраїнський марш прибирання. Про це йдеться на сторінці організації.

 

16-17 вересня волонтери UAnimals одночасно зберуться у п’яти заповідних локаціях, аби прибрати сміття, накопичене через людську недбалість та російський екоцид.

Марш прибирання відбудеться на Хортиці у Запоріжжі, у Голосіївському нацпарку в Києві, в Ужанському нацпарку на Закарпатті, у нацпарку “Гуцульщина” на Івано-Франківщині та в нацпарку “Бузький град” на Миколаївщині.

У цих парках живуть червонокнижні тварини, які потерпають від сміття. Саламандра плямиста, рись, горностай, лось, ведмідь, олень благородний та інші тварини та їхні домівки потребують захисту.

“20% природоохоронних територій України уражені війною. Зараз неможливо допомогти заповідникам на окупованих територіях чи під вогнем, тож ми зосереджуємо зусилля, щоб зберегти рідкісні види тварин по всій країні”, — каже засновник UAnimals Олександр Тодорчук.

Як долучитися до прибирання?

Всі організаційні деталі будуть у чат-боті для волонтерів. Будь ласка, переходьте за посиланням https://march.uanimals.org. Далі виконайте п’ять кроків, описані на сторінці за посиланням.

 

04 вересня 2023р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів