У «Майстерні міста» презентували Ужгородський університет третього віку та організацію «Kolping»

У «Майстерні міста» презентували Ужгородський університет третього віку та організацію «Kolping»
22 червня в рамках акції «Майстерня міста» відбулася презентація Ужгородського університету третього віку та закарпатського осередку міжнародної громадської організації «Kolping». Модерувала захід координаторка ініціативи в нашому місті Тетяна Ігнатьо.

 

Як розповіла спікер, згадані об’єднання створені для реалізації принципу навчання людей старшого віку (50+) упродовж усього життя та підтримки їхніх фізичних, психологічних та соціальних здібностей.

Лекторка розповіла про діяльність ініціативи й заходи, які члени організації спільно реалізують. Так, студенти Ужгородського університету третього віку мають змогу вивчати інформатику, іноземні мови (англійську, німецьку, угорську), соціологію та соціальну роботу, психологію, геронтологію, економіку, природо- й релігієзнавство, а також здоровий спосіб життя.

Крім того, гості вишу мають змогу долучатися до творчих гуртків на кшталт поетичного або танцювального клубів, чи клубів для кінолюбів або мандрівників тощо. Відбуваються також екскурсії, концерти, різноманітні святкові акції.

Після ознайомлення зі специфікою роботи УжУТВ присутні долучилися до майстер-класів від організаторів, дискусійної панелі «Проблематика сеньйорів у місті Ужгороді», а також танцювальної частини під «Круглий звук» від Олексія Уманського.

Антоніна Чундак mediacenter.uzhnu.edu.ua

Нагадаємо, В Ужгороді на "Майстерні міста" сеньйори виготовляли прикраси із рослин та танцювали під музику діджея Олексія Уманського

 

24 червня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів