Представницька делегація з Ужгорода "десантувалася" у словацькому Кошице

Представницька делегація з Ужгорода "десантувалася" у словацькому Кошице
Напередодні, 11 липня, у місті-побратимі Ужгорода – словацькому Кошице з робочою поїздкою побувала група ужгородців:

 

міський голова Богдан Андріїв, його заступник Олександр Білак, депутат Закарпатської обласної ради Андрій Андріїв, декан біологічного факультету УжНУ Ярослава Гасинець, керівники управлінь та відділів Ужгородської міської ради – економіки та стратегічного планування Ольга Травіна, міжнародних грантових програм та інновацій Вікторія Тарахонич, транспорту, закупівель та зв’язку Петро Бобик, керівник Агенції розвитку Ужгорода Маріанна Собран, підприємці нашого міста.

Насамперед ужгородці разом із мером Кошице Ріхардом Раші зустрілися з дітьми учасників АТО, юні закарпатці зараз відпочивають і оздоровлюються спільно зі словацькими ровесниками у літньому таборі.

Згодом у міськраді Кошице за участю Ріхарда Раші та фахівців, які відповідають за залучення коштів із європейських фондів, обговорили можливості співпраці з Ужгородом за кількома напрямками, перспективні проекти в рамках транскордонного співробітництва.

Ужгородці ознайомилися також із досвідом роботи муніципального транспорту Кошице. Наступна робоча зустріч із партнерами з Кошице за окремими напрямками відбудеться через два тижні. Зокрема, обговорять проекти з озеленення міста, ревіталізації (відновлення) парків; очищення стічних вод, реконструкції очисних споруд ужгородського водоканалу; співпрацю між школами Ужгорода та Кошице, у тому числі щодо реконструкції, будівництва спортивних майданчиків у навчальних закладах; взаємодії у розвитку транспортної інфраструктури.

Джерело: Ужгородська міська рада у ФБ

 

12 липня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів