Відремонтовані за "вишукані" власними силами кошти вулиці Великої Доброні ідеальні на заздрість всім!

Відремонтовані за "вишукані" власними силами кошти вулиці Великої Доброні ідеальні на заздрість всім!
Чого не скажеш за центральну дорогу села, яка перебуває на балансі Служби автомобільних доріг у Закарпатській області.

 

Тільки за останні 4 місяці селяни заасфальтували ще 4 бічні вулиці села, яке минулоріч прославилось на всю країну.

Журналісти Mukachevo.net вирішили перевірити стан дорожнього покриття вулиць, які минулоріч відремонтували селяни виключно власними силами та за допомоги меценатів із-за кордону. 

Варто також зауважити, що "перезимували" відремонтовані дороги Великої Доброні добре, що не скажеш за центральну дорогу села, яка знаходиться на балансі Служби автомобільних доріг у Закарпатській області. 

Осінню 2016 року селяни вирішили не чекати на допомогу держави, а самі взялися ремонтувати бічні вулиці, які знаходяться на балансі сільської ради. До зими відремонтували 6 вулиць, всі інші залишили на наступний рік. 

Одна з відремонтованих вулиць Великої Доброні 

– За останні місяці цього року (2017 - ред.) ми продовжили ремонт 4-х вулиць, ще 4 розпочали асфальтувати "з нуля". У нас залишилась невідремонтованою лише одна вулиця. Там вже встановлюють бордюри. Думаю, цьогоріч роботи завершать,  – коментує сільський голова Іван Попка. 

А так сьогодні виглядає центральна дорога села, за яку відповідають у САД Закарпаття:

Кошти на ремонт дорожнього покриття вулиць села, як відомо, жителі Великої Доброні збирали власними силами. Допомагали місцевим фінансово й колишні жителі села, які зараз проживають закордоном в Угорщині, Німеччині та США.

Джерело: Mukachevo.net

 

05 серпня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів