Polyana Festival 2017 запрошує на Закарпаття!

Polyana Festival 2017 запрошує на Закарпаття!
Polyana Festival 2017 традиційно пройде з 8 по 10 вересня в селі Поляна на закарпатській Свалявщині.

 

Як звучать зірки? Як їх звучання відбивається від крони дерев і плескоту гірської річки, наповнюючись ароматами чебрецю і м'яти? Дійсно хочеться зануритися в таке місце, де є відповіді на ці питання. Втім подібні місця на нашій планеті знайти не так просто. Ми знайшли таке. І ми запрошуємо тебе приєднатися до неповторної атмосфери. До фестивалю, на якому дійсно можна відпочити. Можна насититися потужною енергією Карпатських гір, неймовірною красою осіннього лісу, поживними силами справжньої мінеральної води і неперевершеною музикою.

Polyana Festival 2017 пройде з 8 по 10 вересня традиційно в селі Поляна, на Закарпатті. В цьому році в Поляні збільшується кількість концертних майданчиків і збагачується палітра музичної стилістики.

Main Stage - не просто залишається з атмосферними world-music (Yuko, Atmasfera, Nazgul) і витонченої актуальною електроніки (Onuka, Вагоновожаті, Kadnay, Beisoul & Einius), але і доповнюється третім днем ??живого потужного міксу цих двох стилів (Sun Groove , The Вйо, Zapaska).

Night Stage - здивує спеціальними гостями і тематичним line-up, а нова, свіжа Forest Stage на полонині приверне увагу шанувальників indie- та альтернативної культури.

"Фестиваль з хорошим смаком", "Кращий музичний стартап 2016", "Один з кращих музичних фестивалів країни" - це все титули і компліменти, що, як мінімум, виправдають себе цієї осені. Зараз - час створювати чудеса. І ми робимо більше, ніж здатна людина, щоб наша аудиторія повірила в ці чудеса. Відчула неймовірне", - стверджує засновник фестивалю Євгенія Стрижевська.

"Polyana Festival" сьогодні має прекрасний ґрунт для того, щоб в найближчі кілька років, стати однією з центральних культурних майданчиків Європи", - переконаний співзасновник фестивалю Денис Блощинський.

Квитки на фестиваль ви можете придбати в касі драмтеатру, з 11 до 18 годин. Замовлення і довідки за тел. 0990291771

 

22 серпня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів