Богдан Андріїв вручив грамоти ДСНСникам, що врятували 2-річного ужгородця, що мало не випав з балкону багатоповерхівки

Богдан Андріїв вручив грамоти ДСНСникам, що врятували 2-річного ужгородця, що мало не випав з балкону багатоповерхівки
Ужгородський міський голова Богдан Андріїв вручив сьогодні грамоти міської ради за зразкове виконання обов'язків та з нагоди Дня незалежності України трьом рятувальникам - старшому прапорщику служби цивільного захисту, командиру відділення 14 державної пожежно-рятувальної частини 1 державного пожежно-рятувального загону Управління ДСНС України у Закарпатській області Йосипу Моргенталу, сержанту Василю Туряниці та молодшому сержанту Івану Бобаку.

 

Це саме ті працівники ДСНС, які нещодавно врятували дворічного хлопчика, що мало не випав з балкону багатоповерхівки на вулиці Плєханова в Ужгороді.

"Професія рятувальника дуже відповідальна, її важливість важко переоцінити, - сказав Богдан Євстафійович. - Щодня ви ризикуєте своїм життям заради життя інших, завжди готові прийти на допомогу. Спасибі вам за роботу. Завжди повертайтеся з викликів живими та неушкодженими".

Богдан Андріїв також привітав рятувальників з 26-ю річницею Незалежності України та у присутності начальника Управління Державної служби України у Закарпатській області Романа Гудака передав першому державному пожежно-рятувальному загону придбані за кошти міського бюджету запчастини до пожежних автомобілів та акумуляторні батареї, запевнив і в подальшій підтримці рятувальників.

Джерело: Ужгородська міська рада

 

22 серпня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів