«Карпати» в Угорщині перевірили свою готовність до старту нового чемпіонату

«Карпати» в Угорщині перевірили свою готовність до старту нового чемпіонату
Нещодавно ужгородські «Карпати» взяли участь у традиційному гандбольному турнірі в угорському місті Хойдунанаш.

 

Участь у змаганнях взяли 6 угорських команд. Зважаючи на те, що склад нашої команди був суттєво оновлений у всіх матчах ужгородки поступилися і в підсумку посіли шосту сходинку. У групі вони поступилися майбутньому фіналісту ГК «Кішпешті» – 18:27 та всього одним м’ячем ГК «Сентендре» – 27:28. А в матчі за п’яту сходинку програли господаркам турніру – команді ГК «Хойдунанаш» – 30:34.

Переможцем традиційного турніру став колектив ГК «СентІштван ОТР», який здолав «Кішпешту» – 28:22.

Головний тренер «Карпат» Борис Петровський дав оцінку виступів своїх підопічних на цих змаганнях:  "Загаломпоїздкоюзадоволений, оскількитільки таким чином ми змоглипроглянути та оцінити наш тепершіній стан. Команді не вистачаєщезіграності та досвіду, оскількитільки за день до від'їзду з Литви повернулись нашіюніорки, однакце незавадилопроглянутивсінашісильні та слабкісторони, а також й помилки, якінеобхідно буде виправити, а дещо й вдосконалити, до початку чемпіонатуУкраїни."

Уже 15 вересня ужгородські «Карпати»з домашнього поєдинкурозпочнуть боротьбу в новому сезоні чемпіонату України. Суперницями карпатівок будуть миколаївські гандболістки з «Реалу».

Семен МИХАЙЛИК

 

05 вересня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів