Мукачівському правопорушнику дорога тепер одна — за грати!

Мукачівському правопорушнику дорога тепер одна — за грати!
41-річний житель Мукачева підозрюється у скоєнні одразу двох кримінальних правопорушень, передбачених чч. 2 ст. 342 та 345 Кримінального кодексу України.

 

Працівники поліції Мукачева затримали 41-річного підозрюваного, який розшукувався за скоєння двох кримінальних правопорушень. Слідство у цих справах вже завершено, матеріали передані до суду. Мукачівець наразі перебуває під цілодобовим домашнім арештом.

Це опір працівникові правоохоронного органу та умисне заподіяння легких тілесних ушкоджень під час виконання ним службових обов'язків.

В серпні підозрюваний, який був напідпитку, під час сварки вдарив свою співмешканку. Про це жінка повідомила правоохоронцям. На місце події прибув екіпаж патрульної поліції.

«Підозрюваний при спілкуванні з працівниками поліції погрожував їм, викрикував нецензурні слова, пручався, зірвав нагрудну камеру правоохоронця тощо. На вимоги інспекторів припинити незаконні дії чоловік не реагував та чинив активний опір поліцейським. При затриманні один з поліцейських отримав легкі тілесні ушкодження», – прокоментував старший слідчий Мукачівського відділу поліції.

Мукачівець майже місяць переховувався від органів досудового розслідування, його оголосили в розшук. Дільничний розшукав та затримав підозрюваного. Щодо нього обрано запобіжний захід – цілодобовий домашній арешт. Слідчий вже завершив досудове розслідування у цій справі та передав матеріали справи до суду.

Джерело: Відділ комунікації поліції Закарпатської області

 

30 вересня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів