Працівники ювенальної поліції провели правовий урок для ужгородських школярів

Працівники ювенальної поліції провели правовий урок для ужгородських школярів
Учні другого класу ужгородської спеціалізованої загальноосвітньої школи № 1 разом з поліцейськими вивчали основні права дитини, правила поведінки під час спілкування з незнайомцями та основні вимоги поводження на дорозі.

 

Працівники поліції сектору ювенальної превенції завітали в гості до учнів другого класу ужгородської спеціалізованої загальноосвітньої школи № 1 з поглибленим вивченням англійської мови. Під час зустрічі правоохоронці розповіли дітям про їхні основні права. Для кращого засвоєння матеріалу дітям показали відеофільм на дану тематику.

Під час уроку особлива увага приділялась тому, щоб коректно пояснити учням наслідки спілкування з незнайомцями. Поліцейські надали рекомендації, як реагувати в таких випадках та вберегти себе від злочинців. Крім цього працівники поліції сектору ювенальної превенції пояснили, що спілкуватися з незнайомцями небезпечно і по телефону.

В ході уроку, школярі також дізналися як не стати учасником дорожньо-транспортної пригоди. Пригадали основні правила поведінки в автомобілі та під час переходу дороги.

Другокласники на зустрічі були дуже активними і задавали багато запитань на які отримали чіткі і якісні відповіді.

Відділ комунікації 

поліції в Закарпатській області

 

07 листопада 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів